Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvalitet og miljø

Kvalitet og sikkerhed

Med Gantech får du en professionel leverandør, kendt for høj kvalitet - med styr på processerne og orden i tingene. Både hvad angår produkter, processer og sikkerhed.

Målbare kvalitetskrav

Gantech’s høje kvalitet er ikke en tilfældighed, men et resultat af et konstant fokus på at indfri vore kundernes forventninger og forstå deres unikke behov. Vores gennemarbejdede kvalitetssystemer er en integreret del af medarbejdernes hverdag, og sikrer at vores produkter og ydelser er af en ensartet kvalitet, som opfylder den enkelte kundes krav.

Med en flad ledelsesstruktur og fleksible arbejdsgange kan vi hurtigt og effektivt korrigere produktionsproblemer og minimere fejl. Vi opstiller klare og målbare kvalitetsmål for hele vores organisation. Disse mål skal sikre at gentagne fejl undgås samt sikre at der i forhold til identificerede mangler, opstilles løbende forbedringer. Desuden måler vi løbende kundetilfredsheden og forbedrer vores procedurer.

En klar holdning til sikkerhed

En sikker arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, er vores højeste prioritering hos Gantech. Derfor gør vi dagligt en stor indsats for at fremme en kultur, hvor alle medarbejdere har en klar, fælles holdning og adfærd omkring sikkerhed og arbejdsmiljø.

Gennem klare procedurer, oplysning, uddannelse samt høje krav til både os selv og vores leverandører, ønsker vi en sikker og god arbejdsplads, hvor medarbejderne er glade for at komme på arbejde. Alt sammen for at sikre at både medarbejdere, aktionærer, kunder og naboer har tillid til os.

Certificering 

Vi er EN 3834-2 certificeret.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan samarbejde om dit næste projekt.

Kontakt os

Med Gantech får du en seriøs og professionel samarbejdspartner, der tager udgangspunkt i din
virksomheds specifikke behov, og kan yde kompetent og relevant sparring på dit projekt.