Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vi kan også ....

Vi kan også...

Gantech tilbyder en lang række processer indenfor bearbejdning af plader, rør og profiler. 
Pladeklipning, afgratning, PEM, spåntagning samt overfladebehandling.

Om bearbejdning af plader, rør og profiler.

Hos Gantech har vi kompetencer inden for flere forskellige former for bearbejdning af plader, rør og profiler. Kombinationen af vores mangeårige erfaring inden for området og vores højteknologiske maskinpark, giver os mulighed for at finde den optimale løsning på enhver given opgave.

Pladeklipning.

Vores pladesaks rækker op til 3000 mm og kan klippe i en pladetykkelse op til 6 mm stål og 4 mm rustfri stål. Pladeklipning er velegnet til at strimle eller tilrette plader, men anvendes også til skråklipning.

Afgratning og slibning.

Fladder og Costa afgratning/slibning af laserskåret eller revolverstansede emner (max bredde på henholdsvis 1300 mm og 1100 mm), samt Rösler vibrationsafgratning af emner (max 200 mm x 200 mm). Herved fjerner vi skarpe kanter samt opnår en bedre vedhæftelse ved evt. pulverlakering eller anden form for overfladebehandling.

PEM - SERTER.

Ipresning af stag, presmøtriker og presskruer.

Spåntagning.

Borring samt skæring af gevind op til M24.

Overfladebehandling.

Vi sørger for at jeres emner bliver overfladebehandlet. Eks. el-forzinkning, varmforzinkning, pulverlakering, vådlakering og bejdsning.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.

 

Kontakt vores salgsafdeling for mere information om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med pladebearbejdning.

Kontakt os