Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kantbukning

Kantbukning

Kantbukning er markedets mest fleksible, nøjagtige og økonomiske metode til bukning af pladeemner i små og middelstore serier – samt den eneste metode til bukning af store emner.

Hos Gantech fremstiller vi såvel simple som komplekse pladekomponenter og profiler ved hjælp af kantbukning. Vi kan bukke plader på op til 4000 mm’s længde med vores fuldautomatiske 6- aksede CNC-kantpresse – med et tryk på op til 320 ton.

Processen

Vi udfører komplicerede bukkeopgaver og gennemfører gerne forsøg og simulerer opgaven, hvis en forespørgsel ligger lige på grænsen af, hvad der er teknisk muligt. Ved hjælp af 3D teknologi til simulering af bukkeprocessen, udfolder vi de komplicerede emner og kan justere de forskellige parametre ind. Vi udarbejder en komplet opbygning af emner i 3D, og beregner gennem softwaresimulering, om udfoldningerne passer, eller vi skal foretage korrektioner. Herpå udføres en udfoldning direkte efter det færdige emne, så alle parametre bliver tilrettet efter maskinen. Når emnerne er udfoldet, foretages en komplet simulation af bukket.

Maskine Kapacitet Længde

Durma AD-A 30175 6-akser

175 Tons

3050 mm

Amada ITPS

100 Tons

3000 mm

Safan E- brake

100 Tons

3000 mm

Safan Hybrid H-brake

110 Tons

3000 mm

Safan H- brake

320 Tons

4000 mm

Vi kan bukke.

Vi kan bukke i godstykkelser op til 15mm. som udgangspunkt, men kontakt os hvis du har en specifik opgave og lad os få en snak om mulighederne.

Kontakt vores salgsafdeling for mere information.

Kontakt os for mere information om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med kantbukning.

Kontakt os